آریایی آریایی
11
1405/02/27

تشخیص با اصالت از بی اصالت

درود بر اساتید خودم..دوستان در مورد اصالت برندها سوال داشتم..من از علاقمندان ساعت هستم و میدونم که ویترین فروشگاه ها پر شده از ساعتهای فیک و برندهای بی نام و نشانی که بازار رو قبضه کردن،مثل بیگوتی..کرست..دنیل کلین..فروچی..پولو..ویتوریا و...خیلی مدلهای دیگه که با توجه به نمایی که دارند مشتری رو به خطا وادار میکنن و هزینه ای معادل یک عدد ساعت کاسیو یا سیتیزن و یا حتی بیشتر رو میپردازن بدون اینکه اطلاع داشته باشند که فیک پوش شدند،در مورد عطر اطلاعات بنده ضعیف هست خواستم بپرسم به جز برندهای فیکی مانند مهران مدیری و نوید محمدزاده،عطرهای دیگری هم هستند که نام و نشان اروپایی داشته باشند و شکیل و زیبا بسته بندی شده باشند اما اصالتشون مجهول و عطارش یا شرکت سازندش ناشناس باشه و در ردیف برندهای آبرومند در ویترینها قرار میگیره؟دقت کنید منظور بنده اسانس نیست که اون داستانی جدا داره..

Amirreza Amirreza
1405/02/27
در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

دوست عزیز چند نفری رفتن اسانس غلظت بالا اصل رو از خود کارخانه اصل رو گرفتن آوردن داخل مونتاژ میکنن  و شیشه رو با همون اسانس خود شرکت اصلی هستش ولی چند مورد ذهن منو مشغول کرده و شک کردم ؛

اولا اونا چند مدل عطر رو قراره داخل مونتاژ کنن چند ردیف مدل عطر رو مجاز هستن و با اون اسم و قرارداد آمدن از خودشون فیک مونتاژ کردن چی و چند مدل دیگه مونتاژ کردن چطور ؟؟؟

مشکل من با این مونتاژ کار ها اینه واقعا غلظت عطر همونه که درج کردن یا الکل عطر بیشتر از خود اسانس هستش ؟؟؟ ، چون تو ذهنیتمون زرنگ بازی داریم ؟؟؟

درود. ممنونم از توضیحاتتون
پس اینطور که خیلی وضع خرابه. چند وقت دیگه هم باید همین عطر اورجینالی که با هزار سختی هزینه شو جور میکنیم رو ایرانیزه شده شو به قیمت بالاتر دلاریش بخریم. دقیقا همون بلایی که سر بازار مکمل های غذایی و ورزشی اوردن

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟