آریایی آریایی
11
1405/02/27

تشخیص با اصالت از بی اصالت

درود بر اساتید خودم..دوستان در مورد اصالت برندها سوال داشتم..من از علاقمندان ساعت هستم و میدونم که ویترین فروشگاه ها پر شده از ساعتهای فیک و برندهای بی نام و نشانی که بازار رو قبضه کردن،مثل بیگوتی..کرست..دنیل کلین..فروچی..پولو..ویتوریا و...خیلی مدلهای دیگه که با توجه به نمایی که دارند مشتری رو به خطا وادار میکنن و هزینه ای معادل یک عدد ساعت کاسیو یا سیتیزن و یا حتی بیشتر رو میپردازن بدون اینکه اطلاع داشته باشند که فیک پوش شدند،در مورد عطر اطلاعات بنده ضعیف هست خواستم بپرسم به جز برندهای فیکی مانند مهران مدیری و نوید محمدزاده،عطرهای دیگری هم هستند که نام و نشان اروپایی داشته باشند و شکیل و زیبا بسته بندی شده باشند اما اصالتشون مجهول و عطارش یا شرکت سازندش ناشناس باشه و در ردیف برندهای آبرومند در ویترینها قرار میگیره؟دقت کنید منظور بنده اسانس نیست که اون داستانی جدا داره..

بله هستند کارهایی در بازار هست که از نظر شکل باتل و بسته بندی کاملا شبیه نمونه اروپایی هست و کسی  اگر ادکلن اصلی رو از نزدیک ندیده باشه به راحتی گول میخوره 

به همین دلیل فقط از فروشگاه های کاملا معتبر خرید کنید 

Eric Revo Eric Revo
1405/02/27

تنها راه تشخیص ادکلن اصل از فیک خرید از فروشگاه های معتبره مثل خود عطرافشانه. فیک که می گم یعنی مثلا خود شیشه دیور رو داره خود اون اسم و بسته رو داره ولی توش مایعی که هست از چینه.

دسته بندی عطرها تو بازار اینجوریه:

عطرهای نیش که برای خانه های تولید عطر کوچیک اما حرفه ایی هستن که قیمت های بالایی دارن

عطرهای فلگ شیپ خانه های طراحی مد که قیمت های بالا دارن

عطرهای معمولی خانه های دیزاینر ها یا همون طراح های مد

عطرهای رده بالای شرکت های اماراتی

عطرهای اقتصادی شرکت های اروپایی شناخته شده و کمتر شناخته شده

عطرهای رده پایین شرکت های اماراتی

عطرهای ایرانی با منبع مشخص ایرانی یا نامشخص ایرانی که به اسم اسپانیا و فرانسه پخش میشن

عطرهای فیک با اسم دیزاینر ها و حتی گاهی فیک با اسم شرکت های اماراتی و حتی با اسم تستر اصل، های کپی ، مستر کوالیتی ، هارد باکس ، سفارش امارات ، سفارش لهستان سفارش فرانسه سفارش ترکیه سفارش گینه بیسائو و هر دره قلی دیگه

اینی که شما میگی دسته آخره که همون طور گفتم راه رهایی ازش خرید از جای معتبره، فهمیدن اصل و فرع از ظاهر فقط کنار کار اصلی ممکنه، اصلی همراهتون نباشه گاهی اوقات سخت میشه.

Pooria Pooria
1405/02/27

سلام وقت بخیر 

انقدر این برندها زیاد هستن که حفظ اسامی کار راحتی نیست.

اغلب هم اسانس هستن که به ادعای خودشون از فرانسه وارد میشه و به همین دلیل روی باکس و زیر شیشه میزنن made in France!

بعضاً هم با شیشه برندها ی نیش. 

بیشتر عطرهای فروشگاهی (سوپرمارکت ، فروشگاه لباس و ...) ایرانی هستن.

بماند که بعضی برند ها هم تولید داخل دارن، مثل پینو سیلوستر ، ورتوس، بروت، اورلن،اجمل

Amirreza Amirreza
1405/02/27

درود
اصولا عطرهای اینچنینی علاقه وافری به استفاده از اسامی و الفاظ سنگین فرانسوی دارن؛ و در فراگرانتیکا هم معمولا یا صفحه ندارن یا اگر هم باشه نظرات زیادی نداره. از ظاهرشون هم مشخصه یه جای کار میلنگه. مثلا برند هایی مثل کورنیش دوق رو شنیدم ترکیه ای هست در حالی که اصالتش فرانسه بیان میشه.

پیرامون صحبت شما گویا یک سری برندهای اورجینال هم دارن داخل ایران پر میشن و در برخی سایت ها با مشخصه "تحت لیسانس فرانسه" فروخته میشن. اون هم با قیمت اورجینال
برندهایی مثل
مثل اتات لیبر د اورنج
رالف لورن پولو کلاب
l'arc
و یا جووی پاریس

البته با توجه به محدودیت هایی که الان برای فروش عطر هست این احتمال هم هست که اون فروشگاها این عبارت تحت لیسانس رو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی صرفا نوشته باشن.
اگه از دوستان کسی در مورد این موضوع اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی بکنن

آریایی آریایی
1405/02/27
در پاسخ به سورنا مقدم :

بله هستند کارهایی در بازار هست که از نظر شکل باتل و بسته بندی کاملا شبیه نمونه اروپایی هست و کسی  اگر ادکلن اصلی رو از نزدیک ندیده باشه به راحتی گول میخوره 

به همین دلیل فقط از فروشگاه های کاملا معتبر خرید کنید 

مرسی سورنا جان..به نظرم اگه شک داشته باشی که فیک هستش از فروشنده درخواست فاکتور کنی و قید کنه که محصول اورجینال هست..

آریایی آریایی
1405/02/27
در پاسخ به Eric Revo :

تنها راه تشخیص ادکلن اصل از فیک خرید از فروشگاه های معتبره مثل خود عطرافشانه. فیک که می گم یعنی مثلا خود شیشه دیور رو داره خود اون اسم و بسته رو داره ولی توش مایعی که هست از چینه.

دسته بندی عطرها تو بازار اینجوریه:

عطرهای نیش که برای خانه های تولید عطر کوچیک اما حرفه ایی هستن که قیمت های بالایی دارن

عطرهای فلگ شیپ خانه های طراحی مد که قیمت های بالا دارن

عطرهای معمولی خانه های دیزاینر ها یا همون طراح های مد

عطرهای رده بالای شرکت های اماراتی

عطرهای اقتصادی شرکت های اروپایی شناخته شده و کمتر شناخته شده

عطرهای رده پایین شرکت های اماراتی

عطرهای ایرانی با منبع مشخص ایرانی یا نامشخص ایرانی که به اسم اسپانیا و فرانسه پخش میشن

عطرهای فیک با اسم دیزاینر ها و حتی گاهی فیک با اسم شرکت های اماراتی و حتی با اسم تستر اصل، های کپی ، مستر کوالیتی ، هارد باکس ، سفارش امارات ، سفارش لهستان سفارش فرانسه سفارش ترکیه سفارش گینه بیسائو و هر دره قلی دیگه

اینی که شما میگی دسته آخره که همون طور گفتم راه رهایی ازش خرید از جای معتبره، فهمیدن اصل و فرع از ظاهر فقط کنار کار اصلی ممکنه، اصلی همراهتون نباشه گاهی اوقات سخت میشه.

مرسی دوست خوبم

به نظرتون هزینه ای که بابت برند اماراتی پرداخت میشه بهتر نیست صرف برندهایی مثل لالیک یا کلوین کلاین و ...بشه؟

نمیدونم چرا به اصالت تمام اماراتیا بدبین هستم..یه جورایی حیفم میاد از برندهای ریشه دار بگذرم و برای اماراتی هزینه کنم😅

آریایی آریایی
1405/02/27
در پاسخ به Pooria :

سلام وقت بخیر 

انقدر این برندها زیاد هستن که حفظ اسامی کار راحتی نیست.

اغلب هم اسانس هستن که به ادعای خودشون از فرانسه وارد میشه و به همین دلیل روی باکس و زیر شیشه میزنن made in France!

بعضاً هم با شیشه برندها ی نیش. 

بیشتر عطرهای فروشگاهی (سوپرمارکت ، فروشگاه لباس و ...) ایرانی هستن.

بماند که بعضی برند ها هم تولید داخل دارن، مثل پینو سیلوستر ، ورتوس، بروت، اورلن،اجمل

مرسی از شما..نقش فروشنده خیلی مهمه که به مشتری واقعیت رو بگه🙏

آریایی آریایی
1405/02/27
در پاسخ به Amirreza :

درود
اصولا عطرهای اینچنینی علاقه وافری به استفاده از اسامی و الفاظ سنگین فرانسوی دارن؛ و در فراگرانتیکا هم معمولا یا صفحه ندارن یا اگر هم باشه نظرات زیادی نداره. از ظاهرشون هم مشخصه یه جای کار میلنگه. مثلا برند هایی مثل کورنیش دوق رو شنیدم ترکیه ای هست در حالی که اصالتش فرانسه بیان میشه.

پیرامون صحبت شما گویا یک سری برندهای اورجینال هم دارن داخل ایران پر میشن و در برخی سایت ها با مشخصه "تحت لیسانس فرانسه" فروخته میشن. اون هم با قیمت اورجینال
برندهایی مثل
مثل اتات لیبر د اورنج
رالف لورن پولو کلاب
l'arc
و یا جووی پاریس

البته با توجه به محدودیت هایی که الان برای فروش عطر هست این احتمال هم هست که اون فروشگاها این عبارت تحت لیسانس رو برای جلوگیری از مشکلات احتمالی صرفا نوشته باشن.

تشکر از شما..ظاهرا خیلی از برندهای فیک ساعت و عطر به سفارش ایران ساخته میشن و با قیمت زیادی به مشتری عرضه میشود،گاهی اوقات این برندها به خاطر مناسبتهای مختلف مثل روز پدر یا مادر با تخفیفهای زیادی فروخته میشن..

در پاسخ به Amirreza :

درود

برندهایی مثل
مثل اتات لیبر د اورنج
رالف لورن پولو کلاب
l'arc
و یا جووی پاریس

دوست عزیز چند نفری رفتن اسانس غلظت بالا اصل رو از خود کارخانه اصل رو گرفتن آوردن داخل مونتاژ میکنن  و شیشه رو با همون اسانس خود شرکت اصلی هستش ولی چند مورد ذهن منو مشغول کرده و شک کردم ؛

اولا اونا چند مدل عطر رو قراره داخل مونتاژ کنن چند ردیف مدل عطر رو مجاز هستن و با اون اسم و قرارداد آمدن از خودشون فیک مونتاژ کردن چی و چند مدل دیگه مونتاژ کردن چطور ؟؟؟

مشکل من با این مونتاژ کار ها اینه واقعا غلظت عطر همونه که درج کردن یا الکل عطر بیشتر از خود اسانس هستش ؟؟؟ ، چون تو ذهنیتمون زرنگ بازی داریم ؟؟؟

Eric Revo Eric Revo
1405/02/27
در پاسخ به آریایی :

مرسی دوست خوبم

به نظرتون هزینه ای که بابت برند اماراتی پرداخت میشه بهتر نیست صرف برندهایی مثل لالیک یا کلوین کلاین و ...بشه؟

نمیدونم چرا به اصالت تمام اماراتیا بدبین هستم..یه جورایی حیفم میاد از برندهای ریشه دار بگذرم و برای اماراتی هزینه کنم😅

صد در صد برندهای اروپایی به واسطه استاندارد بهداشتی به نظر من بهتر از اماراتی هستن اما یه سری مشگلات این وسط هست:

یه سری کارها تو این محصولات وجود نداره صرفا رایحه ایی که ارائه می دن محدوده و گاهی فرد می خواد مثلا رایحه اش مشابه با تام فورد باشه نه با اون کیفیت بلکه صرفا شباهت

یه سری کارها دیسکانت شده ان و اونها تولید می کنن

یه سری کارها از نسخه اصلی قوی ترن.

این محبوبیت خانه های اماراتی برای بازاز ایران نیست اتفاقا از بیرون ایران به ایران وارد شده و همچنان به واسطه شرایط اقتصادی جهانی بازاز کلون ها داغه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟