پینوکیا پینوکیا
16
1405/02/26

اعضای عطر شناس

سوالی که دارم اینه که شما الان از کجا میتونید عطرای اصلی رو بو کنید یا تست کنید تو این روزا؟ ۷..۸ سال پیش فک کنم راحت تر بود الان شماها  اکثرا کارتون مربوط به عطره  یا سفر خارجی زیاد میرید که دسترسی دارید به فروشنده مطمئن که اینقد کامنت در باره همه هطرا مینویسد و اطلاعات دارید از بوهاشون؟ من اولین بار ۸ سال پیش اومدم سمپل یه عطر رو سفارش دادم قبل از خرید خود عطر اصلی( از یه سایت ایرانی دیگه) باقی خریدمو فرستادن ولی اصلا اونو برام نفرستادن گفتن اگه باز سفارش بدی میفرستیم. و این تجربه ای شد که اینترنتی سفارش ندم دیگه و جایی هم که هر برند یا عطری که بخوام رو داشته باشن هم سراغ ندارم. راهنمایی لطفا  مخصوصا فعالین

عطرافشان کلی سمپل داره با قیمتای مناسب سفارش بدید.  اون تجربه تلخ خرید قبلی براتون قطعا پیش نمیاد

کاوه کاوه
1405/02/26

سلام

من قبلا از یک سایت خیلی معروف دستریز میخریدم که متاسفانه به دلایل نامعلوم دیگه این کار رو ادامه ندادن و سایت از دسترس خارج شد.

الان از عطرافشان و پرفی.م شاپ.ینگ سمپل میخرم که مقداری هزینش از خرید دستریز بیشتر میشه.

سایت سر..مین عط.ر کرما....ن هم دستریز دارن اما الان سایتشون بالا نمیاد به خاطر نبود اینترنت بین الملل ، مگر اینکه باهاشون تماس بگیرین.

یک سایت دیگه هم هست به اسم علی گالری که تعداد زیادی دستریز داره اما من اطلاع دقیقی از اصل بودن کاراشون ندارم ، فقط دیدم بعضی از اعضا تعریف کردن ازش.

نَرشا نَرشا
1405/02/26

سمپل تهیه کنید..

در پاسخ به نوشافرین :

عطرافشان کلی سمپل داره با قیمتای مناسب سفارش بدید.  اون تجربه تلخ خرید قبلی براتون قطعا پیش نمیاد

تو این سایت عطر افشان هیچ سمپل و عطری برای فروش موجود نیست.

در پاسخ به نَرشا :

سمپل تهیه کنید..

اونو که خودم بلدم🚶‍♀️

در پاسخ به پینوکیا :

مگه میشه🫥😃 الان سرچ کردم دارم میبینمشون

سرکار خانم پینوکیای نازنین

درود

بسیاری از اعضای این سایت ، عطرها را تست نکرده ، ریویو میکنند !

چگونه ؟

مثلا ریویوهای دیگران را در سایت های دیگر میخوانند ، جمع بندی ای میکنند ، آب و تابش میدهند و ریویو میکنند ! دلائلش بماند :)

تعدادی نیز ، عطور مشابه را تست میکنند و ذیل صفحه عطر اصلی ریویو میکنند !

سفر خارج ؟؟

:)

بر تصاویر عطرهاشان دقت و قیاس کنید با مراجع دیگر !

عطوری را ریویو میکنند که اصلا در ایران وجود ندارد ، بماند ، حتی در بسیاری از ممالک نیز یا کمیاب اند یا نایاب !

هوش مصنوعی هم مضاف کنید برین موارد !

ماجراهایی ست اینجا :))

خواننده اگر هوشیار باشد ، میفهمد که کدام نظر ، بر چه اساسی و به چه منظوری نوشته شده ست !

بخوانید و بخندید و عبور کنید !

اگر حضورا عطری به ایشان بدهید ، نمیدانند عطر است یا اتر :)

بر دیگران نیز مدیریت کنند ، حتی بر مدیر سایت :))

من که عمرم را به عطربازی گذراندم ، نمیتوانم روزانه ، یا برای برخی روزی چند عطر تست و ریویو کنم :)

آنهم عطوری را که سیاژی حتی از خود بر هوای این مملکت نفرستاده اند :)

اما :

برخی خیلی زود میفهمند ، مابقی در گذر زمان !

عاقبت همه الک میشوند !

عطرافشان ، هماینک ، هرچند کم تعداد ، لیک عطربازانی خبره و کاربلد در خود دارد !

بسیاری نیز بخاطر همین شرایط ، کم کار شده اند اجالتا !

اما : عطرافشان هماره اول است ، و اتفاقا به همین دلیل است که تعدادی بر اینجا جذب شده اند !

مهمتر : آینده ای بسیار درخشان خواهد داشت ، فقط کمی مانده ! اندکی !

صبری کوتاه باید :)

می آیند ، آنهایی که باید بیاموزند به صحت !

و دیگر اعضای این خانه ، به میلیونها رسد :)

صبور باشید !

ارادت ها

در پاسخ به پینوکیا :

شما انتخاب هاتونو انجام بدین و با پشتیبانی تماس بگیرین استعلام موجودی و قیمت میدن بهتون

در پاسخ به نوشافرین :

مگه میشه🫥😃 الان سرچ کردم دارم میبینمشون

واسه من همه چی رو نوشته غیر قابل خرید🥸

در پاسخ به کاوه :

سلام

من قبلا از یک سایت خیلی معروف دستریز میخریدم که متاسفانه به دلایل نامعلوم دیگه این کار رو ادامه ندادن و سایت از دسترس خارج شد.

الان از عطرافشان و پرفی.م شاپ.ینگ سمپل میخرم که مقداری هزینش از خرید دستریز بیشتر میشه.

سایت سر..مین عط.ر کرما....ن هم دستریز دارن اما الان سایتشون بالا نمیاد به خاطر نبود اینترنت بین الملل ، مگر اینکه باهاشون تماس بگیرین.

یک سایت دیگه هم هست به اسم علی گالری که تعداد زیادی دستریز داره اما من اطلاع دقیقی از اصل بودن کاراشون ندارم ، فقط دیدم بعضی از اعضا تعریف کردن ازش.

ممنونم ازت✨

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟