پیرو حواشی سایت

پیرو حواشی و تعارضات روزهای اخیر سایت و به عنوان کوچک ترین عضو این محفل (بخوانید خانواده) کوتاه بگم که :

- اول اینکه یادمون نره عطرافشان اگر تا همین اواخر جایی بود برای زیست عطری و سرگرمی و یادگیری ما، الان رسما (پناهگاه) ماست. جایی که طول روز بهش رجوع میکنیم صرفا برای دست کم چند دقیقه دور شدن و فراموش کردن سیاهی مطلقی که درونش هستیم. در روزهای کابوس واری که مثل یک جزیره از دنیا جدا شدیم اینجا جاییه که همچنان امید، هنر ، زیبایی، تعامل و حس خوب رو میتونیم لمس کنیم و چه زیباتر که الان قداست و اهمیت این جمع رو بیشتر حراست کنیم با تامل به گفتار و رفتارمون.

- دوم درباره اون تعارضات پیرو بحث آزادی بیان و تخصصی یا غیر تخصصی بودن کامنت ها و ادرس های غلط دادن ذیل صفحه آمواج دسیژن که با دقت همه رو خوندم،علیرغم نداشتن صلاحیت بیان این موضوع اما با اجازه از همه یک نکته رو راجبش تمیز بدم و کمی بیشتر بشکافم و اون اینکه بله، ما آزادی کامل داریم برای بیان عقیده و دیدگاهمون در اینجا اما به قول میثم شفیعی عزیز آزادی رو با ولنگاری نباید قاطی کنیم‌.
ما در ازای قلم و تریبونی که اینجا در اختیار داریم (آزادیم) اما (مسئولیت) هم داریم. هر کامنتی که زیر صفحه هر عطری نوشته میشه صدها یا چه بسا این روزها هزاران خواننده داره. آزادیم که چی مینویسیم چون مفهوم آزادی بیان همینه اما یک مشی و چهارچوب اخلاقی باید برای خودمون مطابق چیزی که سایت تعریف کرده تعریف کنیم. ینی یک مرجع تخصصی عطر که هر کامنت و رویویی دست کم طبق میزان تجربه و تخصصمون به هر میزان که هست نوشته شه....
اینجا قرار نیست همه مثل بزرگان و قدیمی های سایت دارای قلم فصیح و مجیز و پربار باشن. هرکس میتونه تجربه و کنکاش زیبای خودش از دنیای روایح رو بنویسه اما خط مشی اخلاقی در این بین همونجاس که مغرضانه ننویسیم، آدرس غلط ندیم مثل تشابه فلان عطر به بوی فلان غذا، نکته سنجی کنیم اما ایراد نگیریم و ......
نظرات در این سایت مثل کامنت گذاشتن در اینستا نیست که صرفا خوانده شود و مهم نباشه، ممکنه یک نظر ما به خرید اشتباه یک نفر دیگه منجر بشه و بلعکس.

چه خوب میشه تو این ایام که انگار همه درون یک تونل تاریک ایستادیم کمی بیشتر تامل کنیم، ملاطفت کنیم و درک کنیم.

نظر شما چیه ؟؟؟

در پاسخ به Sam :

امیرعلی عزیز،

بنده عرض خاصی ندارم، فقط خواستم بابت دیدگاه قشنگ ات ازت تشکر کنم.

پیروز باشید

درود سام عزیزم

نمیدونی همین یک جمله کوتاهت که وقت گذاشتی و نوشتی چقدر حس خوب و مثبتی بهم داد.

خیلی مخلصیم برادر💖

در پاسخ به Sadeq :

درود جناب نجاتی. 

با بخش اول نوشته‌‌ی شما کاملا موافقم. این روزها عطرافشان واقعا پناهگاهی برای ماست تا ساعاتی رو اینجا بگذرونیم و کمی خوش باشیم.

درباره‌ی بحث و مشاجره‌ای که پیش اومد باید بگم که هر کسی برداشت خاص خودش از روایح رو داره—یکی میگه فلان عطر بوی حشره‌کش میده، یه نفر دیگه برداشت حرفه‌ای‌تری داره‌ و این اصلا بد نیست. طبیعتا من، شما و خیلی‌های دیگه از برخی نظرات خوشمون نمیاد، اما اینکه بیایم بگیم این کامنت‌ها تایید نشه قدم اول برای محدودسازی فضای اینجاست. نهایتا می‌تونیم همچین نظراتی رو نادیده بگیریم یا اینکه اگر با نظری مخالفیم، مخالفتمون رو ابراز کنیم. 

پاینده و سلامت باشید...

درود صادق عزیز و گرامی و کاربلد

من کاملا با این موضوع که نباید اینگونه کامنت ها هیچگونه محدودیتی داشته باشن و مسدود بشن موافقم

بجاش افزایش آگاهی و کمک به حرفه ای تر کردن فضا توسط قدیمی تر ها و کاربلد هایی امثال شما رو بهتر میدونم برای این فضا تا سرکوب کردن رو.

ممنون بابت دیدگاه زیبا و منطقیت💐

در پاسخ به محسن جمالیان :

سلام جناب نجاتی 

روی مسئله مهمی دست گذاشتید و چقدر خوبه توی یک فضای محترمانه کمک کنیم تا شناختمون از این مسئله بیشتر و واضح تر بشه . اولین نکته اینکه،  اینجا یک کانال با تعداد معدود ادمین نیست که اگر بود مزایایی هم میتونست داشته باشه ، اما اینجا یک فضای مشارکتی و تعامل و آزادی بیان برای همه افراد به یک اندازه تعریف شده ( به صلاحدید مدیریت ) ، پس ما تا هر موقع که سایت موجود باشه با این تعدد نظرات و جنس متفاوت زبان و سطوح متفاوت تسلط روبرو خواهیم بود ؛ جناب ایکاروس و جناب سخی و ... بقیه عزیزان با تجربه تر هم از ابزار کامنت برخوردارن ، منِ کاربر تازه وارد ناآشنا هم همین طور . در کنار این مسئله روشی برای ایجاد بازخورد هم لحاظ شده ، اون هم تشکر کردن ، که به نظرم خیلی هم مفید ، اونی که تازه اومده وقتی ببینه که پای فلان کامنت منفی مغرضانه ش  هیچ تشکری نیست و پای کامنت پنج کلمه ای یک کاربر با تجربه مثلا ۵۰ تشکر وجود داره ، به مرور برداشت ش از فضا شکل میگیره و اصلاح میشه و اگر هم که صرفا قصدش جلب توجه و اختلال و تصفیه حساب و .... باشه هم که به مرور خودش کنار میکشه . نکته بعدی اینه که ما جامعه ای هستیم که اصطلاحا عطر باز نیستیم ، هم به دلیل قیمت امروزی عطر هم دلایل دیگه ، افراد معدودی عاشق عطر داریم که اشراف دارن نسبت به این مقوله بقیه شاید دو یا حتی یک عطر هم استفاده نکنن ، پس طبیعی بازخوردهاشون هم غیر دقیق باشه ، برای اون ها هر عطر فلورالی عطر مشهدی ، هر عطر شرقی عطر عربی و به همین صورت ادامه داره . در مورد تاثیر نظرات اشتباه بر خرید هم بارها و بارها تاکید شده بر اساس نظرات خرید عطر انجام ندیم چون شامه من ، پیش زمینه فکری من ، توقع من و نیت من  با اون دوستی که میخواد خریدش رو بر این اساس انجام بده متفاوت ، اگر من خریدی بر اساس نظر کاربر دیگه ای انجام میدم در واقع قصور با خودم که روش اشتباهی و برای خرید انجام دادم و دیگه جایی برای گلایه باقی نمی‌مونه . نکته آخر اینکه ممکن فردی بخواد به طریق نادرست مطرح بشه ، فلان عطر محبوب و با لفظ و صفت نامناسبی خطاب کنه ، ما نباید حساس بشیم ، ممکنه کسی بیاد بگه مثلا زینو که برام محبوب بوی لیمو عَمانی میده من چرا باید ناراحت بشم ؟ اون نظر میره بین ده ها نظر دیگه که مثلا از مزیت های اون عطر گفتن . زیر سوال بردن چیزی که زیر سوال نمی‌ره در واقع فقط ما رو زیر سوال می‌بره .

درود محسن جمالیان عزیز 

ممنون بابت وقتی که گذاشتی برادر

به نکته جالب و بنظرم درستی کاملا اشاره کردی و اون بولد شدن کاربران طبق تعداد تشکرهای کامنتشونه.... بنظرم سایت میتونه رو این ایده کار کنه که به یه سری کاربران قدیمی و تایید شده یک لیبلی اختصاص بده و در قسمت کامنت ها یک سربرگ مخصوص کامنت های افراد برچسب دار، ستاره دار، تایید شده سایت، مورد تایید اعضا یا هر اسمی که عرف تره رو قرار بده تا کامنت ها در واقع غربال بهتری پیدا کنن.

اینجوری هم احترام به آزادی افراد در کامنت گذاشتن حفظ میشه و هم فضای تخصصی و حرفه ای جریان پیدا میکنه.

در پاسخ به محمد خلیلی :

با درود و احترام خدمت عزیزان کسب اجازه برای حضور در این گفتگو
یکی از موضوعاتی که از قدیم رایج بوده و کاملا طبیعی و ذاتی هست با توجه تنوع فرهنگو سنو سال و تجربه، بحث یارکشی(نه به معنای بد. نزدیک ترین کلمه ای بود که به ذهنم رسید)است.
که فردی موضوعی رو مطرح میکنه و افرادی که همنظرن باهاش همراهیش میکنن و فردی مخالف هم جوابیه میده و هم نظر هایی کنارش می ایستن. و این طوری یار کشی انجام میشه...
گاهی طرفدارهای عطر های کم کیفیت تر این کارو انجام میدن گاهی جدید تر ها نسبت به انجام رفتاری در جبهه ای قرار میگیرن، قدیم تر هم قدیمی ها این دوگروه شدن ها رو داشتن و میدیدیم.
گاهیم یارکشی  غیر مستقیم هست که در موضوعات متفاوت نام بقیه رو تو کامنتو تاپیک ها میبرند و معتبر میکنن نقطه نظراتشونو (شاید من هم بدن غرض این کارو کرده باشم)اما این اصلا نقدی بهش وارد نیست این یک روند عادی هست در گفتگو ها و بدیهی است.
جاهایی شاهد بودیم که کاربرانی که مشکوک به فروشنده ی اسانس و مایعات بی کیفیت بودن برای عادی جلوه دادن و تایید کیفیت غیر مستقیم نوشتن و دوستانشون هم به یاری رسیدن
عرضم طولانی شد عذر میخوام اما خلاصه میگم که این روند قابل نقد نیست و طبیعیه اما بایستی راجبش حرف زده بشه که آقا داری میگی بگو اختیار داری اما ما متوجهیم چه اتفاقی داره میفته!!!

نکته ی بعدی علی اقا مطرح کردن که دوستانی میگن هر کی هرچی میخواد بگه آزادیه و شما نباید مخالفت کنی...
طبق همون آزادی منم آزادم مخالف باشم حرف خارج از چهار چوب زده نشه.(که البته واقعا مخالف نیستم فقط توصیه ش میکنم)

خانوم legend هم فرمودن ادرس غلط گرفتن از عطرهایی
منم تجربه مشابه داشتم یا دوستانی که میشناسم هم این تجربه رو داشتن
برعکس از عطری تعاریف عجیب شده ولی بعد از خرید اون با شنیده ها فرق داشته
که البته اینم هست که دریافت هرکس متفاوته همینطور سلیقه ش. و این تا حدودی طبیعیه که با متنی که ما مینویسیم مخاطبی با تست اون عطر به متن ما حتی نزدیک هم نشه. اما گمراه کردن یه بحث دیگه هست...

در اخر هم موافق این نیستم که بعضی عزیزان میگن دوستی حذف بشه دوستی حرف نزنه
اما موافق این هستم که گاهی تکرارو تاکید بشه این فضا چه بستریه و برای چه اهدافی ایجاد شده.
و موضوعات شخصی!!!..شخصی ترین جای این سایت عطر گرام هست (با تاکید و یاداوری کلمه ی (عطر) در ترکیب عطر گرام)

درود محمد عزیز وقتت بخیر

خوشحالم که باهم کاملا هم نظریم و نکته جالبی هم بود اون بحث یارکشی که گقتی....

چون متاسفانه منم این فضا رو بعضا دیدم تو کامنت ها و چیز جالبی به هیچ وجه برای این فضا نیست. چون علاوه بر ایجاد فضای درگیر حالا شده غیر مستقیم حتی، کامنت ها و رویو هارو هم به مرور زاویه دار و خلط میکنه.

امیدوارم به دور باشیم از این مباحث و بجاش فضای تعامل و دوستی و احترام بیشتر و بیشتر بشه.

ممنونم ازت سلامت باشی برادر🌺

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام و عرض ادب.

ابتدا تشکر میکنم از آقای نجاتی عزیز بابت باز کردن رشته ی گفتگو بین اعضای محترم سایت و بعد لازمه که بگم قدردان زحمات تیم حرفه ای عطر افشان  هستم که با سعه صدر تمام نوشته های کاربران را زیر نظر دارند و تلاش میکنند از متشنج شدن فضای سایت جلوگیری کنند.

در مورد فضای سایت و آزادی بیان تا اونجایی موافقم که نظری باعث گمراه شدن و حتی خسته شدن کاربران نشود. اما متاسفانه خیلی وقتها میبینم  کامنت کاملا بی ربط و حتی توهین آمیز و گاها صحبت کاربران با همدیگه در صفحه ی عطری منتشر میشود که این اصلا خوب نیست.

یا مثلا افراط در طرفداری یا معرفی یک برند خاص و عطر اماراتی و گاهاً اسانس. این مورد در سالهای گذشته برای خود من مسئله ای نبود و حتی جلوی کسانی که با این روند مخالف بودند  ایستادم و حق دادم که هرکس میتواند در معرفی عطرها آزادی داشته باشد. ولی الان بعد از گذشت ۳-۴  سال میبینم واقعا افراط شده توی این موضوع. به نظرم این هم باید تحت نظارت تیم حرفه ای عطرافشان باشد.

و بعد ...برای خودم هم پیش آمده که نظر و ریویو عطری از من ، با اینکه نه در جواب کسی بوده و نه توهینی بوده؛ فقط به خاطر شرایط جامعه و سیاستهای سایت تایید نشده. وخب حق میدم که در ریویو عطر نباید به مسائل اجتماعی اشاره مستقیم داشته باشم. این هم قابل چشمپوشی است و تحت مسئله ی آزادی بیان قرار نمیگیرد.

کُلا  این فضا ؛ فضای کاملا صمیمی و دوستانه ای هست و امیدوارم سالهای سال برقرار و بر دوام باشه.

راستی!! موضوع اینجا در مورد آزادی بیانه  ؛ دیدم ۳۹ پیام ثبت شده ؛ آمدم نظرات رو بخونم و نظر خودمم بنویسم که دیدم فقط ۱۰ تاش ثبت شده😄😄  نزدیک ۳۰ تا پیام شرایط آزادی بیان رو نداشتن😅

درود بر سرکار خانم مونای عزیز

مرسی از توجه و وقتی که گذاشتید. با کل متن شما موافقم و چقدر به جا نوشتید که بجای محدود کردن یا مسدود کردن معرفی مشابه های اماراتی کاش (به اندازه) بنویسیم و افراط نکنیم. احسنت کاملا موافقم

و اینکه بله من خودم دیدم کامنت های زیادی ثبت شده منتظر بودم همه نمایش داده شن بعد پاسخ بدم که دیدم گویا جناب مدیر عزیز در پشت پرده در حال مدیریت کامنت های نارنجکی هستن😂💝

تندرست و شاد باشید🌼

در پاسخ به بهزاد معصوم نژاد :

امیرعلی عزیزم درود ،

متانت و بردباری و ادب شما برای من بسیار ارزشمند و قابل اتکاست به همین منظور در وهله اول از شما تشکر بسیار دارم از بابت این متن منطقی که بیان کردی ،

شما شاید بهتر از همه بدونی که چقدر از نوشتن متن حتی ریویو عطرها بیزارم برای همین کلا کم صحبت میکنم در این بستر و نظرات رو هم اکثرا دنبال نمیکنم چون زمان لازم رو برای این امر ندارم اما لازم دونستم وارد بشم به این دو مبحث ،اولی عطر های کپی یا به اصطلاح دوپ یا اماراتی هستش و دیگری موضوع آزادی بیان در این سایت !

احساس من این هستش عزیزانی هستند در این سایت که مقداری جهت دار از عطرهای دوپ و خصوصا اماراتی صحبت و طرفداری میکنند که این به خودی خود شاید مشکلی هم نداشته باشد.(گرچه قویا به شخصه با موضوع کپی مشکل دارم در هر نوع و کوالیتی و در هر کالایی) اما مشکل اصلی اینجاست که گاها مشاهده میکنم دوستان توصیه میکنند به دیگران که از این دسته از عطرها استفاده کنند به جای عطرهای اورجینال!

خب این حتما توصیه نادرستی است و من بشخصه با این اشتباه و ترویج اون خب مشکل دارم.

پس باید هر عطری در جایگاه واقعی خودش بهش پرداخته شود.

من بشخصه فقط در صورتی به عزیزی عطر مشابه یا دوپ توصیه میکنم که درحال خرید و مصرف عطر فیک باشد !( منظور اسانس های روغنی است) 

در رابطه با نظرات عجیب دوستان که گاها مشاهده میشه مثل بوی قرمه سبزی و قیمه دادن یک عطر فقط میتونم این توصیه رو به ایشان بکنم که وقتی برداشت خود فرد انقدر عجیب هستش بهتره که اصلا در فضای عمومی و حرفه ای عطر انتشار پیدا نکنه ، بهتره شخص بینی و بویایی خودش رو تقویت کنه و بعدا راجع به همون عطر در سال های اینده نظر مناسب و درست تری بیان کنه. لازم بذکر هستش که در طول تمام سال های عطریابی خودم هنوز ندیدم از میان این حجم از عطرهای متنوع عطری بوی قرمه سبزی بده !

در خصوص موضوع آزادی بیان هم که گفته های خود شما سند محسوب میشن ،

باز هم ممنون از محبتت امیر علی جان

درود بر آقا بهزاد عزیز و دوس داشتنی

مرسی بابت وقتی که برای نوشتن و بیان نظر گذاشتی

مثل همیشه دیدگاه حرفه ای، ریزبینانه و دلسوزانه البته، چیزی که غیر از اونم از شما انتظار نداریم💖

امیدوارم متن مفید شما مورد توجه لازم قرار بگیره چون فقط صحبت و گلگی شما نیست حرف خود بنده هم هست.

در پاسخ به Ehsan :

درود و مهر امیرعلی جان

قطعی اینترنت توفیق اجباری شد که بعد مدت‌ها به عطرافشان که محفل ابتدایی بود که بنده با ورود به ساحت هنری عطر بدان وارد شدم، بازگردم. در ابتدای ورود مجدد، صحبت‌ها حول این محور بود که قسمت نظرات چابکی و غنای پیشین را ندارد. می‌خواهم از چند منظر با کسب اجازه از مدیریت محترم بدان بپردازم:

نخست: در ابتدای ورود جریان پرستش "عطور اماراتی" بنده به زعم خود تلقی‌ام این بود که این جنابان در صدد معرفی عطرهای اقتصادی هستند که شخصا بر آن ایرادی نمی‌دیدم. شخصی که صراحتا خودشان را در صفحه علم نت اینگونه معرفی نمودند: "پرفسور و دانشمند برجسته و جزو ۱ درصد از برترین اندیشمندان جهان!!" سردمدار این مقوله بوده و البته شاید ادامه صحبت و عرایض بنده با همین مقدمه کافی باشد! اما رفته رفته مشخصا تبعات خاصی را مشاهده کردم. اول اینکه سبب شد بسیاری از عطربازهای حرفه‌ای سابق و قدیمی دلخور شده و از این محفل گرم خداحافظی کنند. همچنین، با خروج آن عطربازها که دلگرمی ما بودند، کم کم آن حس و حال صمیمیت موجود میان اعضا نیز کمرنگ شد.

دوم: با خروج و عدم همکاری و کم‌کاری بزرگان سایت که بعضا تحت تاثیر این فضا بود، قاطبه‌ی فضای عطرافشان در ید عده‌ای جهت ترویج فرهنگ استفاده از عطرهای کپی قرار گرفت. این مساله بیش از این‌که به ما لطمه‌ای وارد کند، به زعم بنده عطرافشان را دستخوش تغییر و افت و نزول محسوس فعلی قرار داد. 

سوم: این بزرگوار که سابق بر این برایشان احترام قائل بودم، مشاهده کردم در مطالبی شخصا اینجانب را هدف تخدیش با ایما و اشاره و عدم ذکر نام قرار دادند و از دیگر سوی، در قسمتی از تاپیک جناب پیمان اشاره داشتند: "در این سال‌ها با تلاشم توانستم یکی یکی آن پیامبران عطرهای اروپایی خودشان از سایت بیرون بروند." مرحبا بکم! عجب افتخاری! شایسته تقدیر جدی و تقدیم مدال افتخار است این کار!

بیش از این عرضی ندارم و با این روند سکوت را اختیار می‌کنم.

درود احسان عزیزم رفیق شفیق

آقا این توفیق اجباری که میگی خیرش به ما رسید خداروشکر و رویو های مفصل و درجه یکت تو صفحه نیش های کمتر دیده و تست شده خوندش واقعا به آدم میچسبه لطفا بیشتر توفیق اجباری پیدا کن😀💖

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟